Ābolu deserts

 11. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3587


Krējumu uzvāru, iemaisu miltus; olu dzeltenumus ar cukuru saputoju un pielieku uzvārītajam krējumam, iecilāju saputotus olu baltumus. Ābolus bez serdes un mizas sagriežu plānās šķēlītēs, lieku labi ietaukotā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, virsū leju sagatavoto mīklu. Cepu cepeškrāsnī, līdz mīkla kļūt gaiši brūna. Pasniedzu aukstu, greznotu ar putukrējumu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Svaigs krējums
1 glāze
2. Milti
25 gr
3. Olas
2 gab
4. Cukurs
1 ēdamkar.
5. Āboli
500 gr
6. Putukrējums
7. Rīvmaize


0 Pievienot komentāru

Kategorijas