Auzu pārslu standziņas ar kanēli un žāvētām ogām

 11. marts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 2801


Foto: mammamuntetiem.lv


 

Cepeškrāsni sasilda līdz 160 grādu temperatūrai. Samaisa auzu pārslas, ogas, riekstus, sēklas un kanēli. Pannā izkausē sviestu, medu un cukuru. Pievieno iepriekš sagatavoto maisījumu un karsē līdz maisījums apvelkas ar medu. Cepešpannā izklāj cepamo papīru un masu izlīdzina uz tā. Cep 30 minūtes cepeškrāsnī, nedaudz atdzesē un, kamēr mīksts, sagriež standziņās. Jo panna lielāka un masa izklāta plānāka - standziņas būs kraukšķīgākas.

Sastāvdaļas

1. Auzu pārslas
200 gr
2. Sviests,saldkrējuma
100 gr
3. Saulespuķu sēklas (apgrauzdētas)
100 gr
4. Sezama sēkliņas (apgrauzdētas)
50 gr
5. Valrieksti (sasmalcināti)
50 gr
6. Medus (šķidrs)
4 ēd.k.
7. Brūnais cukurs
100 gr
8. Kanēlis
1 ēd.k.
9. Žavēto ogu maisījums
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas