Sakultam sviestam pievieno sakapātas ķilavas, iegūto masu liek uz rupjmaizes ar krēma spiedes palīdzību. Pēc vēlēšanās virsū var uzlikt sarullētu ķilavas fileju.
Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.
Sakultam sviestam pievieno sakapātas ķilavas, iegūto masu liek uz rupjmaizes ar krēma spiedes palīdzību. Pēc vēlēšanās virsū var uzlikt sarullētu ķilavas fileju.
Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.
MĪĻĀS DĀMAS vecumā no 25 gadiem (ieskaitot), ļoti lūdzu atbildēt uz šo aptauju...
Lūdzu, ierakstiet atsauksmes par šo vecmāti, kurš pie viņas dzemdējus! Kā pagāja dzemdības