Biezpiena standziņas

 10. marts 2009 20:10 Recepte  skatījumi: 10740



Garšīgus cepumus var pagatavot, ņemot vienādās daļās biezpienu, sviestu un miltus. Es ņemu no katra pa 200 g, piemetu šķipsniņu sāls un samaisu. Izveltnēju, bagātīgi pārziežu ar olu, pārkaisu ar ķimenēm, sagriežu un lieku uz pannas cepties. Gatavojot šādus cepumus, vislabāk noder skābkrējuma sviests; lietojot margarīnu, garša nav tik laba.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ola
2. Milti
200 gr
3. Sviests
200 gr
4. Biezpiens
200 gr
5. Ķimenes
6. Skābkrējuma sviests


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk