Dzērveņu mērce

 10. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3130




Lai dzērvenes saglabātu pēc iespējas vairāk vitamīnu, tās nevāru, bet uzkarsēju un izrīvēju caur sietu, pievienoju ūdenim, kur tās karsējās, kopā ar ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti. Atdzesēju un pasniedzu kopā ar ķirbju krēmu (sk. recepti Ķirbju krēms ar dzērveņu mērci)

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Dzērvenes
70 gr
2. Ūdens
1 glāze
3. Cukurs vai kartupeļu ciete
50 gr


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk