DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Dienas recepte

Gatavojamies Lieldienām! Avokado un bumbieru kūkas recepte
Gatavojoties Lieldienām, izcep avokado - bumbieru kūku!

Receptes » Idejas brokastīm

Auzu pārslu biezputra

Recepte / Idejas brokastīm | Skatījumi 5885

Sastāvdaļas

1. Sviests 15 gr
2. Piens 100 gr
3. Ūdens 100 gr
4. Auzu pārslas 40 gr
5. Sāls

Ūdeni ar pienu uzvāra, pieliek sāli, pieber auzu pārslas un maisot briedina 15 - 20 minūtes. Biezputru pasniedz ar gabaliņu sviesta . Atsevišķi glāzē pasniedz pienu.

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 9. Mar 2009 20:00



 

LAPAS KARTE