Auzu pārslu biezputra

 08. decembris 2014 23:00 Recepte  skatījumi: 21962

Viens no patiešām sātīgiem un veselīgiem brokastu ēdieniem.



Foto: Shutterstock.com

Auzu pārslu biezputra ar gabaliņu sviesta un krūzīti piena. Mmm...


Ūdeni ar pienu uzvāra, pieliek sāli, pieber auzu pārslas un maisot briedina 15 - 20 minūtes. Biezputru pasniedz ar gabaliņu sviesta . Atsevišķi glāzē pasniedz pienu.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sviests
15 gr
2. Piens
100 gr
3. Ūdens
100 gr
4. Auzu pārslas
40 gr
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Esi man blakusLasīt vairāk

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk