Kartupeļu šķēlītes

 29. janvāris 2009 18:26 Recepte  skatījumi: 1210



Vāra kartupeļus atkarīgi no tā, cik cilvēkiem gatavo. Pievieno sāli pēc garšas. Nevar pieļaut lai izvāras līdz galam. Sagriež šķēlītēs, uz katras šķēlītes liek siera šķēli un otru ripiņu liec virsū. Apviļā rīvmaizē un iemērc sakultā olā un cep panā līdz kļūst zeltaini brūnas.

Sastāvdaļas

1. Vārīti kartupeļi
2. Rīvmaize
3. Krievijas siers
4. Sāls
5. Olas
4 sakuļ
6. Eļļa



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk