Kartupeļu kroketes dārzeņu krējuma mērcē

 04. marts 2009 15:44 Recepte  skatījumi: 1606



Uz sakarsētas pannas uzlej 2-3 ēdamkarotes eļļas. Kartupeļu kroketes neatsaldētas apcep no abā pusēm brūnas. Sasmalcina sīpolus un sarīvē burkānu, sagriež gabaliņos pariku. Sīpolus ar burkānu uz pannas nedaudz apcep. Kārto sautējamā katlā kārtām apceptās kartupeļu kroketes, papriku, sīpolus un burkānus. Nedaudz pielej ūdeni, pēc garšas pievieno vegetu vai citas garšvielas. Sautē uz nelielas uguns apmēram 20-25 minūtes. Pirms sautēšanas beigām pielej sado krējumu un vēl uz lēnas uguns sautē apmēram 7 minūtes. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un zaļumiem.

Sastāvdaļas

1. Saldētas kartupeļu kroketes ar gaļu( nopērkamas gatavas)
1 kg
2. Saldais krejums
200 gr
3. Paprika (sarkana, dzeltena)
1 gb
4. Burkāns
1 gb
5. Augu eļļa
2 līdz 3 ēd. karotes



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk