Kartupeļu sacepums ar kāpostu «cepurīti»

 18. februāris 2009 18:34 Recepte  skatījumi: 1314


Sviestu saputo ar olu dzeltenumiem, pievieno garšvielas, kartupeļu masu un miltus. Saputo olu baltumus, iecilā sagatavotajā masā, masu liek ietaukotās, ar rīvmaizi izkaisītās porciju veidnēs, pārliek ar sieru samaisītus sautētos kāpostus. Virsmai pārliek sviesta piciņas, veidnes liek sakarsētā krāsnī un cep apmēram 30 minūtes. Ēdienu pasniedz, veidnītes uzliekot uz šķīvjiem. A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Vārītu kartupeļu masa
3 glāzes
2. Sasmalcināti sautēti svaigi kāposti
1 glāze
3. Sīpols
1 gab
4. Sviests
3 ēd. karotes
5. Milti
1 ēd. karote
6. Olas
3 gab
7. Sāls
8. Pipari
9. Rīvēts siers
1/2 glāze
10. Rīvmaize



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk