Ātrā kūka ar dzērvenēm

 24. decembris 2016 7:00 Recepte  skatījumi: 23194


Foto: Shutterstock.com


Vienkārši un ātri pagatavojama kūka. Nepieciešamie produkti visticamāk būs mājās. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno izsijātus miltus un kakao pulveri. Mīklu liek kūkas formā, kas izsmērēta ar sviestu. Pa virsu uzber ogas un liek cepties 180 grādu temperatūrā uz 35-40 minūtēm. Man mājās nebija dzērveņu vai brūkleņu, tāpēc izlīdzējos ar saldētām jāņogām un rozīnēm, klāt piegriezu divus gabaliņus marmelādes. Domāju, ka ļoti labi derētu arī upenes.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 glāze
2. Olas
4 gb
3. Kakao pulveris
2 ēdamkarotes
4. Milti
1 glāze
5. Sviests
1 ēdamkarote
6. Dzērvenes vai brūklenes
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk