Āboli ar olu krēmu

 08. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 1478



Ābolus nomizo, izdur serdes, izsutina cukura ūdenī mīkstus. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pielej, pamazām jaucot, ar vaniļu uzvārītu pienu, labi sajauc, uzvāra, pārlej pār āboliem. Pasniedz aukstu.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Vaniļa
1/4 standziņas
2. Cukurs
3 ēd. karotes
3. Āboli
5 gab
4. Cukurs
2 karotes
5. Ūdens
1 glāze
6. Olu dzeltenumi
3 gab
7. Piens
3/4 l
8. Kviešu milti
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk