Zaļā kartupeļu piena zupa

 08. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2300


Notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus ar ūdens un sāls piedevu sautē mīkstus, izberž caur sietu. Spinātus ar sviestu un nelielu ūdens piedevu sautē, iemaisa kartupeļu masu un pakāpeniski pielej uzvārītu pienu. Zupu uzvāra, karstu lej šķīvjos un katrā ieliek vienu olas dzeltenumu.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Olu dzeltenumi
4 gab.
2. Spināti
400 gr
3. Sviests
2 ēd. kar.
4. Kartupeļi
3 gab
5. Piens
1 l
6. Ūdens
1/2 l
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Kategorijas