Ābolu salāti želejā

 08. marts 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 1795



Iepriekšējā dienā nomazgāju žāvētas plūmes un uzleju ūdeni, lai uzbriest. Pārgriežu uz pusēm un izņemu kauliņus. Ābolus sarīvēju uz sakņu rīves skaidiņās, riekstus sasmalcinu. Ābolus, plūmes un riekstus kārtoju traukā. Želatīnu 20 minūtes uzbriedinu, noleju lieko ūdeni, lieku siltumizturīgā traukā, karstā ūdens peldē maisot izšķīdinu un pieleju aveņu sulai, samaisu un pārleju sagatavotajiem augļiem. Greznoju ar augļiem un riekstiem.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Žāvētas plūmes
100 gr
2. Ūdens
3/4 glāzes
3. Aveņu sula
1/2 glāze
4. Cukurs
100 gr
5. Valrieksti
50 gr
6. Želatīns
20 gr
7. Āboli
500 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk