Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kuš, vecā ome, stūrē!

Roberts, 2,5g savu vecmāmiņu dēvē par omu, jo to ir vieglāk izrunāt, taču vecmāmiņa vēl nav atmetusi cerību, ka reiz tiks pārdēvēta. Reiz, braucot mašīnā, vecmāmiņa Robertam saka: "Robertiņ, saki: "Vec-mā-mi-ņa!" Roberts uzvarētāja tonī atbild: "Oma!" Vecmāmiņa lūdz otrreiz: "Saki, vecmāmiņa!"  Roberts sarauktu pieri un du

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Maltās gaļas kotletītes - recepte gan siltajam ēdienam, gan uzkodai
Ja fantāzija strādā, tad sanāk interesantas lietas (arī ēdamās)!

Receptes » Pīrāgi, kūkas un maize

Ābolkūka

Recepte / Pīrāgi, kūkas un maize | Skatījumi 2754

Sastāvdaļas

1. Cepamais pulveris
2. Olas 5 gab
3. Āboli
4. Cukurs 250 gr
5. Sviests vai margarīns 140 gr
6. Puscitrona sula
7. Milti 350 gr
8. Piens 150 gr

Saputo 5 olu dzeltenumus ar 100 g cukura un 140 g sviesta (vai margarīna), izspiež 1/2 citrona sulu, samaisa. Tad pievieno 350 g miltu ar cepamo pulveri un 150 g piena. Uz plāts uzklāj iegūto mīklu, tai virsū saliek sagrieztus ābolus (var plūmes vai citus augļus). Cep 20-25 minūtes, tad visu noklāj ar 5 olu baltumiem, kas saputoti ar 150 g cukura un 1 ēdamkaroti citrona sulas. Cep, līdz kūka kļūst brūna.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 7. Mar 2009 11:20



 

LAPAS KARTE