Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Internacionālie vārdiņi

Ar ģimeni bijām apmetušies ezera malā, gabaliņu nostāk vēl tāds bariņš manāmi "iesilušu" atpūtnieku. Bērni spicē ausis un spriež, nez kādā valodā viņi tur sarunājas. Tad pēkšņi mūsu ausis sasniedz labi sadzirdams sulīgs "bl..d". Robis uzvaroši saka māsai: "Nu dzirdēji? Es tak teicu - tie nav krievieši, bet l

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Makaronu - laša sautējums. Raibo garšu recepte
Garšas kārpiņas būs sajūsmā!

Receptes » Pīrāgi, kūkas un maize

Ābolkūka

Recepte / Pīrāgi, kūkas un maize | Skatījumi 2907

Sastāvdaļas

1. Cepamais pulveris
2. Olas 5 gab
3. Āboli
4. Cukurs 250 gr
5. Sviests vai margarīns 140 gr
6. Puscitrona sula
7. Milti 350 gr
8. Piens 150 gr

Saputo 5 olu dzeltenumus ar 100 g cukura un 140 g sviesta (vai margarīna), izspiež 1/2 citrona sulu, samaisa. Tad pievieno 350 g miltu ar cepamo pulveri un 150 g piena. Uz plāts uzklāj iegūto mīklu, tai virsū saliek sagrieztus ābolus (var plūmes vai citus augļus). Cep 20-25 minūtes, tad visu noklāj ar 5 olu baltumiem, kas saputoti ar 150 g cukura un 1 ēdamkaroti citrona sulas. Cep, līdz kūka kļūst brūna.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 7. Mar 2009 11:20



 

LAPAS KARTE