Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Skaties, pērtiķis!

Mēs, vecāki, ar dēliņu Valteru (2 g. un 6 mēn.) aizbraucām pie vecvecākiem ciemos uz laukiem. Tikko bijām pabijuši Zooloģiskajā dārzā. Ejot iekšā mājā, pie kāpnēm zālītē gulēja beigta liela žurka un ar garu asti. Valters to bija ieraudzījis. kamēr mamma bija istabā, tētis bija aizgājis uz dārzu. Valters paņēma rokās to lielo, pelēko žurku un gāja pie

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Tomāti sālsūdenī - vakariņu uzkoda drēgnajām ziemas dienām
Konservējam, konservējam, konservējam!

Receptes » Pīrāgi, kūkas un maize

Ābolkūka

Recepte / Pīrāgi, kūkas un maize | Skatījumi 2939

Sastāvdaļas

1. Cepamais pulveris
2. Olas 5 gab
3. Āboli
4. Cukurs 250 gr
5. Sviests vai margarīns 140 gr
6. Puscitrona sula
7. Milti 350 gr
8. Piens 150 gr

Saputo 5 olu dzeltenumus ar 100 g cukura un 140 g sviesta (vai margarīna), izspiež 1/2 citrona sulu, samaisa. Tad pievieno 350 g miltu ar cepamo pulveri un 150 g piena. Uz plāts uzklāj iegūto mīklu, tai virsū saliek sagrieztus ābolus (var plūmes vai citus augļus). Cep 20-25 minūtes, tad visu noklāj ar 5 olu baltumiem, kas saputoti ar 150 g cukura un 1 ēdamkaroti citrona sulas. Cep, līdz kūka kļūst brūna.

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 7. Mar 2009 11:20




Tēva diena katru dienu

 

LAPAS KARTE