Bifšteks florenciešu gaumē

 06. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2727



 

Gaļu no abām pusēm ieberzē ar pipariem. Bifšteku cep uz restēm, izmantojot koka ogles, kamēr tās ir vēlamajā kondīcijā. Īstais bifšteks florenciešu gaumē nekad nav pārāk jēls. Cepot gaļu apsāla no abām pusēm. Kad bifšteks gatavs, to, nenoņemot no restēm, viegli samitrina ar olīveļļu. Ieteikumi: īstā itāļu maltītē pirms bifšteka pusdienās parasti pasniedz zirņu zupu vai papardelle ar cāļa aknu mērci, risotto ar Parmas sieru.

 

Marčella Hazana Itāļu virtuve. Jumava 1995. gads

Sastāvdaļas

1. Sāls
pēc garšas
2. Rupji samalti vai saberzti pipari
1/2 tējkar.
3. Olīveļļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk