Biezpiena maize

 04. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7941



 

Gatavoju mīklu ar ieraugu. Biezpienu samaļu gaļas mašīnā, pievienoju olu, skābo krējumu, cukuru, garšvielas (vaniļu vai citrona miziņu), kviešu miltus un samaisu vienmērīgā ziežamā masā. Pievienoju noskalotas, miltos apviļātas rozīnes un izmaisu. Ar sagatavoto biezpiena masu noklāju uz plāts uzraudzēto mīklas plāksni, pārziežu ar sakultu olu un cepu. Atdzisušu biezpiena maizi sagriežu iegarenos vai četrstūrainos gabaliņos.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Garšvielas
2. Rozīnes
75 gr
3. Skābs krējums
50 gr
4. Cukurs
100 gr
5. Olas
1 līdz 2
6. Biezpiens
500 gr
7. Cukurs
75 gr
8. Sviests
75 gr
9. Raugs
25 gr
10. Kviešu milti
500 gr
11. Piens
1 glāze
12. Kviešu milti
25 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk