Vistas salāti

 04. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 1892



 

Vistu stilbiņus izvāru, atdzesēju, sagriežu smalkos gabaliņos. Pupas izvāru, banānus sagriežu ripiņās. Visu kārtoju platās glāzēs šādā secībā: pupas, vistas gaļa, banāni. Pārleju ar mērci, kura gatavota, sajaucot krējumu, majonēzi, šašliku mērci un adžiku (ja nav adžikas, var pievienot citas asas garšvielas). Dekorēju ar burkānu ripiņām un zaļajiem maurlociņiem.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Banāni
2 gab
2. Krejums
3. Majonēze
4. Šašliku mērce
5. Adžika
6. Vārītu burkānu ripiņas
10 gab
7. Maurlociņi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk