Medus kvass 3

 04. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 9248




Ūdeni uzvāra, iemaisa 50 g medus, atdzesē, pievieno mazos gabaliņos sagrieztus citronus, iedrupina raugu. Ļauj rūgt 10 stundas. Norūgušam pievieno atlikušos 100 g medus, izmaisa, pilda pudelēs, noliek vēsumā. Dzerams jau pēc divām dienām.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Medus
150 gr
2. Ūdens
6 l
3. Citroni
4 gab
4. Raugs
25 gr


3 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk