Augļu salāti

 04. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 3154



Noskaloju un izmērcēju rozīnes. Sarīvēju burkānus skaidiņās uz sakņu rīves, pievienoju kubiņos sagrieztu apelsīnu, kivi, rozīnes un sasmalcinātus valriekstus. Visu kārtīgi sajaucu kopā, pasniedzu ar putukrējumu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Burkāni
2 līdz 3 gab
2. Kivi
2 gab
3. Rozīnes
4. Valrieksti
daudzums pēc izvēles vai tik, cik katrs var atļauties
5. Apelsīns



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk