Kartupeļu kroketes dārzeņu krējuma mērcē

 04. marts 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 2501



 

Uz sakarsētas pannas uzlej 2-3 ēdamkarotes eļļas. Kartupeļu kroketes neatsaldētas apcep no abām pusēm brūnas. Sasmalcina sīpolus un sarīvē burkānu, sagriež gabaliņos papriku. Sīpolus ar burkānu uz pannas nedaudz apcep. Kārto sautējamā katlā kārtām apceptās kartupeļu kroketes, papriku, sīpolus un burkānus. Nedaudz pielej ūdeni, pēc garšas pievieno vegetu vai citas garšvielas. Sautē uz nelielas uguns apmēram 20-25 minūtes. Pirms sautēšanas beigām pielej sado krējumu un vēl uz lēnas uguns sautē apmēram 7 minūtes. Pasniedz ar dārzeņu salātiem un zaļumiem.

Sastāvdaļas

1. Saldētas kartupeļu kroketes ar gaļu( nopērkamas gatavas)
1 kg
2. Augu eļļa
2 - 3 ēd. karotes
3. Burkāns
1 gb
4. Paprika (sarkana, dzeltena)
1 gb
5. Saldais krejums
200 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk