Kokteilis - zemenes rumā

 03. marts 2009 21:30 Recepte  skatījumi: 4901



Foto: Shutterstock.com

Aromātiskas, rumā konservētas zemenes izmantoju kā piedevu saldējumam vai krēmiem.


Ogas noskaloju, noņemu kauslapas, nosusinu, lieku burkā, sajaucu ar cukuru un ļauju pastāvēt kādas 20 minūtes. Uzleju rumu un apsedzu, ik pēc trim dienām zemenes apmaisu, pēc trim nedēļām šādas aromātiskas, rumā konservētas zemenes izmantoju kā piedevu saldējumam vai krēmiem.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Zemenes
500 gr
2. Cukurs
250 gr
3. Pudele ruma


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk