Ābolu stūķis

 03. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4020



Ņemu ābolus, mannas putraimus, cukuru, pienu, sezama vai saulespuķu sēkliņas, mazliet sviesta. Ābolus nomizoju, sagriežu gabaliņos. Veidni ieziežu ar sviestu un lieku kārtu sagriezto ābolu, ko pārkaisu ar cukuru, uzberu sauju mannas, pārkaisu ar sēkliņām, lieku atkal kārtu ābolu, cukuru, mannu utt. Virsū uzlieku sviesta pikucīšus. Ja gribu mīkstāku kūku, uzleju apmēram ½ glāzi piena. Cepu 40-50 minūtes, atdzesētu sagriežu gabaliņos. Pasniedzu ar pienu.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Āboli
2. Manna
3. Cukurs
4. Piens
5. Sezama vai saulespuķu sēkliņas
6. Sviests


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk