Ābolu pīrāgs ar kakao

 03. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2754



 

Pildījumam ābolus nomizo, sagriež daiviņās un pāris minūtes patur karstā ūdenī, kam pievienots cukurs. Olas kopā ar kakao un cukuru saputo līdz irdenai masai. Putojot tālāk, palēnām pielej izkausētu sviestu, tas nedrīkst būt karsts. Garenā kēksa veidnē ieklāj cepamo papīru. Liek kārtas tā: kakao mīkla, cepumi, āboli, tad vēlreiz atkārto visas kārtas. Virsējo kārtu noteikti liek no kakao mīklas. Uzglabā ledusskapī līdz nākamajai dienai.

Sastāvdaļas

1. Āboli
1/2 kg
2. Cepumi
1 paciņa
3. Sviests
250 gr
4. Cukurs
75 gr
5. Olas
2 gab
6. Kakao
3 tējkar.
7. Pildījumam:
8. Cukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk