Makaroni ar desiņām un krējuma mērci

 03. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 2187



 

Desiņām novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolus apcep eļļā un sviestā gaiši zeltainus. Pievieno sagrieztās desiņas un maisot karsē 10 minūtes. Pievieno piparus, krējumu un lēni karsē, līdz krējums kļūst biezāks. Sāli pieber pēc garšas. Makaronus novāra 4 litros sālīta ūdens, nokāš, liek sasildītā bļodā, pārlej ar mērci un apmaisa. Kā piedevu galdā pasniedz svaigi sarīvētu Parmas sieru.

Sastāvdaļas

1. Biezs krejums
2/3
2. Svaigi samalti pipari
4 šķipsniņas
3. Augu eļļa
2 ēd. karotes
4. Sviests
2 ēd. karotes
5. Sasmalcināti sīpoli
1 1/2 ēd. karotes
6. Maigas garšas cūkgaļas desiņas
250 līdz 300 gr
7. Sāls
8. Makaroni conchiglie (vidēja izmēra gliemežvāka formas makaroni)
500 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk