Rīvētu kartupeļu pīrādziņi

 03. marts 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 4751


 

Kartupeļus nomizo un uz smalkas rīves sarīvē. Nospiež sulu. Pievieno kartupeļu miltus, kas radušies, nostādinot noputotu sulu, un nedaudz sāls. Samīca. No kartupeļu masas uz plaukstas veido nelielus plācenīšus, vidū liek nedaudz gaļas, kas apcepta ar sīpolu, sāli un pipariem. Pīrādziņus liek verdošā ūdenī un vāra, līdz tie uzpeld. Izņem no ūdens, notecina un apsusina. Sakarsētā eļļā, pīrādziņus apgrozot, apcep. Pasniedz ar krējumu vai brūkleņu ievārījumu.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. Kartupeļi
12 gab.
3. Žavēta cūkgaļas krūtiņa
250 gr
4. Sīpols
1 gab.
5. Eļļa
cepšanai


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk