Liellopa gaļas gulašs ar skābiem kāpostiem

 03. marts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 6826


 

Sīpolus un ķiplokus notīra; sīpolus sagriež sloksnītēs, ķiploku sasmalcina. Gaļu noskalo, nosusina un sagriež 4 cm. lielos gabalos. Gaļu apcep katliņā sakarsētā eļļā, pievieno sīpolus un ķiplokus, cep vēl 3 min. Pievieno paprikas pulveri, ķimenes, tomātu biezeni, 250 ml. ūdens un visu sautē uz lēnas uguns zem vāka. Papriku pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež lielos kvadrātos. Skabētus kāpostus nolej un sasmalcina. Kāpostus un papriku pievieno sautējumam un sautē zem vāka 15 min. Sautējumam pieliek krējumu, sāli, piparus, cukuru un sautē vēl 5 min.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari,cukurs
pēc garšas
2. Skābs krējums
125 gr
3. Skābēti kāposti
800 gr
4. Paprika-sarkanaa
2 gab.
5. Tomātu biezenis
4 ēd.k.
6. Ķimenes
1 tēj.k.
7. Maigais paprikas pulvers
1 tēj.k.
8. Eļļa
3 ēd.k.
9. Liellopa gaļas mīkstums
750 gr
10. Ķiploks
2 daiviņas
11. Sīpoli
4 gab.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk