Tunča salāti ar valriekstiem

 03. marts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 3184



 

Tuncim notecina sulu. Bļodā liek novārītus atdzesētus rīsus, pievieno notecinātu tunci. Olas sasmalcina, sadrupina riekstus un pievieno rīsiem. Pievieno sāli, piparus, majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Majonēzi var aizstāt ar eļļu.

Sastāvdaļas

1. Majonēze
2. Valrieksti
100-150 gr
3. Tuncis savā sulā
3 bundžiņas
4. Vārīti rīsi
125 gr (1 pac.)
5. Vārītas olas
4 gab.
6. Sāls, pipari



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk