Krēms no ķirbja

 02. marts 2009 18:55 Recepte  skatījumi: 1533



Sagriež ķirbi kubiciņos, pārlej ar ūdeni, lai ķirbji ir pārsegti.Sautē, līdz ķirbja gabaliņi ir mīksti. Tad tos ar blenderi sablenderē biezenī. Pagatavo pudiņu. Pudiņa pulveri atšķaida nelielā piena daudzumā, pēc tam pievieno uzvarītam pārējam pienam un maisot karsē, līdz sabiezē. Pievieno cukuru un vanilīncukuru. Pudiņu sajauc ar ķirbja biezeni, atdzesē, pievieno saputotu saldo krejumu, olu dzeltenumu, uzbriedinātu un izkausētu želatīnu. Ledusskapī krēmu sastindzina. Pasniedzot liek trauciņos, pārlietu ar kādu deserta mērci un pārkaisītu ar riekstiem.

Sastāvdaļas

1. Piens
1/2 l
2. Cukurs
2 ēd.k.
3. Vaniļas pudiņa pulveris
1 pac.
4. Vanilīncukurs
1 pac.
5. Saldais krejums
200 ml
6. Nedaudz ūdens
7. Ķirbis
250 gr
8. Želantīns
2 tēj.k.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk