Laima krēma kūka

 02. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 7406


Foto: mammamuntetiem.lv


No miltiem, sāls, sviesta, pūdercukura, olu dzeltenuma un ūdens sajauc mīklu.To ietin pārtikas plēvē un atdzesē 30 min. ledusskapī. Atveramajā cepamajā formā ieklāj cepamo papīru, izklāj mīklu ar 2 cm. augstu maliņu un cep 15 min. 200 grādu temperatūrā. Krēmam saputo olu dzeltenumus un kondensēto pienu, tad pieputo laimu sulu un miziņu. Krēmu liek uz mīklas un turpina cepšanu vēl 40 min. Mandeļu lapiņas apgrauzdē un liek virsū gatavai atdzesētai kūkai.

Sastāvdaļas

1. Laima sula un miziņa
4 gab.
2. Kondensētais piens
400 ml
3. Olas
2 gab.
4. Sviests
120 gr
5. Olas dzeltenums
1 gab.
6. Pūdercukurs
100 gr
7. Auksts ūdens
2 ēd.k.
8. Milti
200 gr
9. Mandeļu lapiņas
3 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas