Foršie vistu stilbi

 02. marts 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 11825



 

Par pagatavošanas laiku negalvoju - neesmu tā īsti piefiksējusi. Garšvielas samaisa kopā. Cukuru un citronskābi, protams, ne tik daudz kā sāli. Ar gatavo maisījumu ierīvē vistu kājiņas. Ja esam nopirkuši lielās, tad dalām divās daļās. Izkārto uz plāts - pamīšus, lai saskaras. Mazliet apakšā palej ūdeni un cepeskrāsnī iekšā - līdz gatavas. Taukvielas nekādas parasti nevajag. Labi der arī kā aukstas uzkodas.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
100 ml
2. Garšvielu maisījumi (mīļākie)
3. Malti melnie un smaržīgie pipari
4. Sāls, cukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk