Biezpiens šokolādē

 02. marts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 2335



Balto šokolādi ūdens peldē izkausē. Iemaisa saldo krējumu, biezpienu un liķieri. Riekstus sadrupina, sukādes un aprikozes smalki sagriež, tumšo šokolādi sasmalcina un ieber biezpiena masā. Visu rūpīgi izmaisa. To pilda papīra groziņos (nopērkami DUNI veikalos), ko kārto atbilstoša lieluma tasēs vai veidnēs, lai saglabātos forma. Stundu atdzesē saldētavā. Saldo masu izgāž šķīvīšos, uzmanīgi noņem papīra groziņus un pārlej ar šokolādes mērci.

Sastāvdaļas

1. Olu liķieris
2 ēd.k.
2. Žāvētas aprikozes
8 gab
3. Tumša šokolade
20 gr
4. Sukades
40 gr
5. Rieksti
50 gr
6. Saldais krejums
80 gr
7. Baltā šokolāde
100 gr
8. Šokolādes mērce parliešanai.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk