Ābolu pīrāgs ar riekstiem

 01. marts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2902



Saputo olas kopā ar cukuru līdz viendabīgai masai. Lēnām pa šķipsniņai pieber miltus un kapātus riekstus, mazā strūkliņā pielej citrona sulu, izkausētu sviestu un kefīru ar sodu. Nomizotus un gabaliņos sagrieztus ābolus liek uz plāts, kas ieziesta ar eļļu, uz tiem liek sagatavoto mīklu. Ievieto karstā cepeškrāsnī un cep 30 - 40 minūtes. Izvelk pīrāgu un atdzesē, sagriež vidēji lielos gabaliņos un apbārsta ar pūdercukuru.

Sastāvdaļas

1. Puscitrona sula
2. Eļļa plāts ietaukošanai
3. Pūdercukurs
4. Rieksti
5. Milti
300 gr
6. Sviests
150 gr
7. Olas
5 gab
8. Cukurs
1 glāze
9. Kefīrs
1/2 glāze
10. Soda
1 tējkarote
11. Āboli


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk