Ceptas austeres ar Parmas sieru

 01. marts 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 5947



Sakarsē cepeškrāsni. Cepešpannas dibenu noklāj ar oļiem vai akmenssāli. Austeres vienā kārtā izvieto uz oļiem, katrai uzber 1/2 tējkaroti rīvēta siera, nedaudz rīvmaizes, šķipsniņu piparu un uzliek piciņu sviesta. 5 minūtes karsē cepeškrāsnī. Pasniedz ļoti karstas.

 

Recepte no grāmatas: Marčella Hazana. Itāļu virtuve. Jumava, 1995.

Sastāvdaļas

1. Sviests
2 1/2 ēd.karotes
2. Nomazgātas, izlobītas, uz čaumalu pusītēm uzliktas austeres
36 gab
3. Rīvmaize
1 ēd. karote
4. Akmenssāls vai tīri nomazgāti oļi
5. Svaigi malti pipari
šķipsniņa katrai austerei


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk