Pikantā vistiņa ar medu

 16. decembris 2015 16:50 Recepte  skatījumi: 2918



Foto: Shutterstock.com

Vista medū garšo vienkārši lieliski!


 

Sviestu, medu, sāli samaisa viendabīgā putriņā un ierīvē vistu no iekšpuses un ārpuses. Vienu kanēļstandziņu, divas anīsa zvaigznītes, trīs kardemona graudiņus ieliek vistā. Vistu ievieto cepamā papīra kabatā, pieliek atlikušās garšvielas, kabatu cieši aizver. Cep iepriekš sasildītā cepeškrāsnī 190 grādos aptuveni 1st.+,-.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. vista
1 - 1 1/2 kg.
3. Medus
2 - 3 ēd.k.
4. Sojas mērce
2 ēd.k.
5. Kanēļa standziņa
2 gab.
6. Mīksts sviests
2 ēd.k.
7. Anīsa zvaigznītes
3 - 4 gab.
8. Kardemona graudiņi
6 gab.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk