Siltie salāti ar olām un bekonu

 26. februāris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 4371



 

Maizi sagriež kubiņos liek uz cepamās pannas. Maizei virsū liek plānās šķēlēs sagrieztu bekonu. Cep iepriekš sasildītā cepeškrāsnī 200 grādos 10 min. Olas novāra ne parāk cietas. Ķīnas kāpostu sagriež parupjos gabaliņos, pievieno olīveļļu, sāli, piparus - rūpīgi samaisa. Uz šķīvja kārtām kārto salātlapas, maizi ar bekonu, olas(rupjos gabalos sagrieztas), pārber ar sieru. P.S.Ķīnas kāposta vietā var izmantot jebkuras salātlapas pēc patikas.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. Paris dienu veca franču baltmaize
1 bat.
3. Žāvēts bekons
100 gr
4. Olas
3 gab.
5. Ķīnas kāposts
1 gal.
6. Siers parkaisīšanai
7. Olīveļļa
6 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk