Šķiņķa pudiņš

 26. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 1765



 

Grūbas mērcē ūdenī 1—2 stundas. Izmērcētas grūbas ar sviestu, sīki sagrieztu selerijas sakni un nedaudz ūdens savāra biezputrā. Gatavām grūbām pieliek olas, sagrieztu šķiņķi, sāli pēc garšas, sajauc, saliek formā un cep apmēram 1 stundu. Pasniedz ar tomātu mērci.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Selerijas sakne
1 gab
2. Sviests
1 ēd. karote
3. Krejums
1 ēd. karote
4. Šķiņķis
300 gr
5. Olas
2 gab
6. Grūbas
400 līdz 500 gr
7. Sāls
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk