Rozā salāti

 25. februāris 2009 21:15 Recepte  skatījumi: 1703



 

Svaigos kāpostus sagriežu strēmelēs, burkānus sarīvēju uz rupjās sakņu rīves, pielieku sāli, cukuru un citronskābi. Nomizoju svaigu bieti un sarīvēju. No bietes izspiežu sulu un piejaucu pie kāpostu un burkānu salātiem. Iznāk garšīgi un burvīgi rozā salāti.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Svaigi kāposti
2. Burkāni
3. Svaiga sarkanā biete
4. Sāls
5. Cukurs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk