Vaniļas pudiņš ar āboliem

 25. februāris 2009 18:35 Recepte  skatījumi: 3795



Pienu uzvāru, pielieku vanilīnu vai vaniļas pāksti un cukuru, lēnām pieberu mannu. Olai atdalu dzeltenumu, samaisu ar 2 ēdamkarotēm piena un lēnām iemaisu mannā. Olas baltumu ar sāli saputoju un iecilāju mannā. Atdzesēju. Norīvēju citronam miziņu un izspiežu sulu. Āboliem izņemu sēklotni un sagriežu tos šķēlītēs. Pāri palikušo cukuru beru pannā un karamelizēju, pieleju ābolu un citrona sulu, pievienoju ābolu šķēlītes un nedaudz pavāru. Ābolus lieku virs pudiņa.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ābolu sula
300 g
2. Piens
3/4 l
3. Cukurs
6 ēd. akrotes
4. Manna
60 gr
5. Ola
1 gab
6. Sāls
šķipsniņa
7. Citrons
1 gab
8. Vanilīns vai vaniļas pāksts
9. Āboli
4 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk