Zefīra - augļu torte 4

 25. februāris 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 11017



Foto: Viktorija Kuprijanova


Traukā pirmo kārtu izliek ar zefīra pusītēm. Zefīru pārklāj ar sakulta putukrējuma kārtu (putukrējumu puto bez cukura, jo saldums jau ir zefīrā). Augļus nomizo un sagriež, kārto putukrējumam pa virsu (ar augļiem nepārcensties). Kārtas atkārto cik vēlas, atkarīgs no produktu un ēdāju daudzuma. Liek ledusskapī, lai "savelkas". Putukrējums iesūcas zefīrā un kūka kļūst stingra.

Sastāvdaļas

1. Augļi
2. Vaniļas zefīrs
500 līdz 600 gr
3. Banāni
4. Saldais krejums
500 ml


4 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk