Franču krējuma torte

 21. marts 2016 11:05 Recepte  skatījumi: 3984



Foto: Shutterstock.com

Gatavojam krēmīgu tortīti!


Tortes ripas samitrina ar rumu vai konjaku. Vienai ripai uzklāj aprikožu marmelādi.

Uzliek virsū otru ripu. Saputo saldo krējumu stingrās putās.

Apmēram trešo daļu pārliek citā traukā. Atlikušajā pa daļām iemaisa riekstu krēmu vai iebiezināto pienu.

Uzklāj otrai biskvīta kartai. Virsū klāj trešo biskvīta kārtu.

Palikušajam saldajam krējumam uzmanīgi piemaisa pūdercukuru.

Noklāj ar to tortes virsu un malas. Rotā ar kakao pulveri, marmelādītēm, zemenēm.

Liek ledusskapī uz pāris stundām ievilkties.

Sastāvdaļas

1. Gaišas tortes ripas
3 gab
2. Rotajumam:
3. Pūdercukurs
2 līdz 3 tējkar.
4. Drupinātas mandes
100 gr
5. Saldais krejums
300 gr
6. Vai iebiezinata piena ar cukuru
200 gr
7. Riekstu krēms
125 gr
8. Rums vai konjaks
50 ml
9. Aprikožu marmelade
250 gr
10. Pildījumam:
11. Kakao pulveris,marmelade.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk