Kartupeļu un zivju sacepums

 25. februāris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 5766



 

Zivju fileju sagriež garenos, pirksta platos gabaliņos, samaisa ar pipariem, pētersīļu zaļumiem, sakapātu sīpolu un ķiploku, trauku noslēdz un atstāj līdz pārējo produktu sagatavošanai. Kartupeļus sagriež stienīšos. Burkānu sarīvē uz smalkas sakņu rīves. Veidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Olas sakuļ, samaisa ar krējumu, sinepēm. Liek kārtām kartupeļus un sagatavoto zivi, samaisītu ar rīvētiem burkāniem. Visam pārlej olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta piciņas. Cep krāsnī 20—30 minūtes.

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sasmalcināti pētersīļu zaļumu
2 ēd. karotes
2. Olas
2 gab
3. Pipari
4. Sāls
5. Ķiploka daiviņa
1 gab
6. Sinepes
2 tējkar.
7. Burkāns
1 gab
8. Taukvielas
9. Sīpols
1 gab
10. Zivju fileja
500 gr
11. Vārīti kartupeļi
5 gab
12. Krejums
1 glāze


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk