Laimā marinēta vistas krūtiņa

 25. februāris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 7112



 

Marinādei no laimiem izspiež sulu un sajauc ar eļļu, sojas mērci, medu, sāli, pipariem. Vistas fileju noskalo un nosusina, tad sagriež lielos gabalos. Filejas gabalus liek bļodā, pārlej ar marinādi, samaisa, noslogo un tur vēsā vietā stundu. Marinēto gaļu grilē vai apcep uz pannas un sasprauž uz iesmiem. Pasniedz karstu ar rīsiem vai atdzesētu kā uzkodu.

Sastāvdaļas

1. Vistas fileja
500 gr
2. Sāls, pipari
pēc garšas
3. Sojas mērce
2 ēd.k.
4. Vijīgs medus
50 ml
5. Augu eļļa
80 ml
6. Laimi
2 gab
7. Rīsi
125 gr (1 pac)


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk