Zaļumu olas

 25. februāris 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 2669


 

Cieti novārītas olas pārgriež, izņem dzeltenumu, kuru sarīvē, pieliek eļļu. sakapātus zaļumus, sāli, piparus, sinepes pēc garšas, sajauc, iepilda olā, izgarnē ar zaļumiem un pasniedz.

Recepte no grāmatas: Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995 (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Pētersīļu zaļumi
2 ēd. karotes
2. Citrona sula
1/2 gab
3. Eļļa
3 karotes
4. Cieti novārītas olas
5 gab
5. Sāls
6. Pipari
7. Sinepes pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas