Biezpiens ar bumbieriem un brūklenēm

 24. februāris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 3772


Vājpiena biezpienu samaisa ar saldo krējumu krēmveidīgā masā. Iemaisa citrona sulu, mandeles, medu un brūklenes (nelielu daļu atstāj rotāšanai). Nomazgā bumbieri, sagriež četrās daļās, izgriež serdi. Divas bumbiera ceturtdaļas sīki sagriež un pievieno biezpiena masai. Krēmu sadala četrās bļodiņās. Atlikušās bumbiera ceturtdaļas sagriež plānās šķēlītās un ar tām rotā biezpiena krēmu. Pārkaisa ar atlikušajām brūklenēm un kanēli.

Sastāvdaļas

1. Liels nogatavojies bumbieris
1 gab
2. Brūkleņu kompots (ogas)
4 ēd.k.
3. Medus
1 ēd.k.
4. Saberztu mandeļu
1 ēd.k.
5. Citrona sula
3 ēd.k.
6. Saldais krejums
2-3 ēd.k.
7. Kanēlis
parkaisīšanai


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas