Biezpiena klimpas ar ābolu pildījumu

 24. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 2527



 

Bļodā liek biezpienu, piesit olas un labi sakuļ, pēc tam pieber kartupeļu cieti vai miltus, cukuru un nedaudz sāls. Biezpiena masu labi samaisa un sadala 6-7 daļās. Pildījuma pagatavošana: ābolus nomizo, sagriež nelielos kubiņos, apbārsta ar cukuru un kanēli. Uzreiz veido klimpas: ņem daļu biezpiena masas, izklāj uz delnas, liek 1 tējkaroti pildījuma, malas stingri saspiež kopā. Klimpas liek vienā kārtā verdošā ūdenī un vāra 7-8 minūtes. Ar caurduri izņem un pasniedz kopā ar sviestu, skābu krējumu vai ievārījuma mērci.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Sāls
3. Cukurs
4. Pāris ēdamkarotes kartupeļu cietes vai
4 ēd.k.
5. Biezpiens
1/2 kg
6. Olas
2 gab
7. Kanēlis
8. Āboli
2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk