Itāliešu salāti

 24. februāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 1639



 

Vārītas gaļas atlikumus sagriež, tāpat sagriež vārītu zivi. Pupiņas izvāra ūdenī mīkstas, atdzesē. Sagatavoto gaļu, zivis un pupiņas saliek kārtām uz bļodas, apkārt apliek izvārītus un atdzesētus makaronus, pārlej ar eļļas marinādi un marinē 2— 3 stundas. Pasniedzot pārlej ar krējuma majonēzi un izgarnē ar tomātiem. Krējuma majonēze Produkti. 3—4 olu dzeltenumi, 1/2 1 putu krējuma, l/2 citrona sula, 1/2—1 tējkarotes sinepju, sāls. Pagatavošana. Olu dzeltenumus sakuļ, pielej uzvārītu krējumu un karsē, līdz masa sabiezē, tad pieliek citrona sulu, sinepes, sāli, sajauc un lieto. P. S. Ja krējums nav pietiekoši biezs, tad mērcei pieliek 2—3 tāfelītes baltā želatīna.

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Krējuma majonēze
3 - 5 karotes
2. Makaroni
200 gr
3. Vārītas zivis
200 gr
4. Zupas gaļa
200 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk