Biezpiena krēms 2

 21. septembris 2016 19:35 Recepte  skatījumi: 13157


Foto: Shutterstock.com


Biezpienu samaļ, pieliek citrona miziņu, nomazgātas rozīnes, cukuru, nomērcētu un izkausētu želatīnu, labi sajauc, beigās pieliek saputotu krējumu, viegli sajauc, ļauj sastingt un pasniedz ar augļu mērci.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Biezpiens
1/2 kg
2. Cukurs
1/2 glāze
3. Rozīnes
1/2 glāze
4. Salds krējums
1/4 l
5. Želatīns
3 tāfelītes
6. Ūdens
1/4 glāze
7. Citrona miziņa
1/2 gab


2 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk