Buberts

 23. februāris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 3255



Pienu uzvāra, maisot ieber mannu un vāra līdz tā uzbriest. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek vanilīncukuru, iemaisa karstā biezputrā. Olu baltumus sakuļ ar šķipsniņu sāls stingrās putās, iecilā biezputrā, lai veidojas čagana, nesaplakusi biezputra. Bubertu ēd tāpat vien vai ar ķīseli, ogu mērcēm, karstu vai aukstu. Labu apetīti!

Sastāvdaļas

1. Vanilīncukurs
pēc garšas
2. Olas
4 gab
3. Cukurs
100 gr
4. Manna
150 gr
5. Piens
3/4 l
6. Sāls
šķipsniņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk