Ābolu biezenis - deserts (maziem un lieliem)

 22. februāris 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 7256



 

Nomizotus ābolus sagriež gabaliņos, pārlej ar pusglāzi ūdens, uz mazas uguns sautējot un apmaisot vāra, līdz āboli ir izjukuši. Ja biezeni grib viendabīgu, to izberž caur sietu un vēlreiz uzkarsē. Karstu biezeni liek sterilās burkās, aizvāko. To var uzglabāt visu ziemu. Ja biezenim pievienosi kanēli, cukuru, pārkaisīsi ar sadrumstalotiem cepumiem, klāt pasniegsi saputotu saldo krējumu ar vanilīncukuru, sanāks garšīgs deserts.

Sastāvdaļas

1. Āboli
8 gab
2. Cukurs
2 ēd.k.
3. Kanēlis
1 tēj.k.
4. Saldais krejums
100 ml
5. Vanilīncukurs
1 tēj.k.
6. Cepumi
4 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk