Sīpolu zupa franču gaumē

 07. februāris 2017 11:10 Recepte  skatījumi: 6219



Foto: Shutterstock.com


Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un apcep katliņā 2 ēd.k. sviesta. Pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej ar citrona sulu un minūti pasautē. Pielej buljonu un vāra uz lēnas uguns 15 min. Baltmaizes šķēles no abām pusēm apcep palikušajā sviestā. Zupu salej četrās ugunsizturīgās bļodās (der parastas māla bļodiņas), virsū liek pa divām maizes škēlēm, pārkaisa ar sieru, liek karstā cepeškrāsnī vai mikroviļņu kraāsnī, silda līdz siers izkūst. P.S. Zupā sīpoli kļūs saldeni.



Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Viedokļi